Spascupreel boogschutter en verpakking

Spascupreel® Tabletten

Voor oraal gebruik

Spascupreel® verlicht krampen en spasmen. Het kan worden gebruikt voor de  symptomatische behandeling van spasmen en krampen van de dwarsgestreepte  spieren bv. spierkrampen tijdens het sporten, nachtelijke spierkrampen, pijnlijke  spanningen in de lage rug (bv. lumbago) en stijfheid in nek en hals (torticollis). 

Anderzijds kan Spascupreel® worden gebruikt ter behandeling van spasmen en  krampen van de gladde spieren van het gastro-intestinaal en urogenitaal stelsel bv. bij spasmen van de urinewegen, prikkelbaredarmsyndroom, menstruatiekrampen, maag- en darmkrampen. Voor een diagnose van jouw aandoening, raadpleeg je best je arts of vraag je advies aan je apotheker. 

Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken.

De tabletten hoeven niet volledig opgelost te zijn, maar eerder uit elkaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan ingenomen worden.

Dosering voor volwassenen:

Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen.

Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen en daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 12 tabletten daags).

Dosering voor kinderen:

Zie bijsluiter.

Neem dit geneesmiddel altijd precies in zoals beschreven in de bijsluiter of zoals jouw arts of apotheker je dat heeft verteld. Twijfel je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met jouw arts of apotheker.

Tabletten voor oraal/oromucosaal gebruik.

Bestaat in verpakkingen van 50 en 250 tabletten.

Spascupreel® is vrij te verkrijgen in de apotheek.

Registratiehouder en fabrikant

Heel Belgium NV
B-903I Drongen (Gent)

Nummer van de vergunning voor het in de handel brengen

HO-BE512720

Privacy Settings